Bloğuma hoşgeldin adını bilmediğim okuyucu

Yazmak oldum olası bana "çekici" gelmiştir. İnsan ardında bir şeyler bırakmak için mi yoksa yaşadıklarını unutur korkusuyla mı yazma ihtiyacı duyar bilinmez ama mağaradaki kayalardan günümüzdeki bilgisayar ekranına yazmaya kadar ilerletmiş bu işi. Bu süregelen yazma ihtiyacı bende de aynen devam ediyor. Haliyle bende kağıt kalem kullanımından dünyanın vazgeçilmezi olan blog yazılarına ilerlettim bu işi..

21 Eylül 2011 Çarşamba

30 Eylül 2011'de "EYLÜL" sinemalarda...

Dünya prömiyerini 35. Montreal Dünya Film Festivali'nde yapan, fotoğraf sanatçısı Cemil Ağacıkoğlu'nun ilk uzun metraj filmi "Eylül" 30 Eylül Cuma günü sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Medyavizyon dağıtımıyla vizyona girecek olan film, vizyondan hemen önce, 17-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek, 18. Adana Altın Koza Film Festivali'nin Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda Türkiye prömiyerini yapacak.

Yusuf adında genç bir adamın hüzünlü hikayesini konu alan filmin başrollerinde Turgay Aydın, Görkem Yeltan ve Elena Polyanskaya yer alıyor. Moda fotoğrafçılığının yanı sıra birçok kısa filmi olan Cemil Ağacıkoğlu'nun senaryosunu da kendisinin yazdığı ilk uzun metrajlı filmi Eylül'de ayrıca Ayten Uncuoğlu, Mete Dönmezer ve Serkan Keskin de rol alıyor.

Çekimleri İstanbul'da Bakırköy, Haseki, Kapalıçarşı, Bahçeköy'de yapılan ve 3 haftada tamamlanan filmin yapımcılığını ARTİ Film olarak Türker Korkmaz yapıyor. Görüntü yönetmenliğini Ali Olcay Özkaya'nın üstlendiği filmin müziklerini Doğan Duru hazırladı.

FRAGMAN için tıklayınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder