Bloğuma hoşgeldin adını bilmediğim okuyucu

Yazmak oldum olası bana "çekici" gelmiştir. İnsan ardında bir şeyler bırakmak için mi yoksa yaşadıklarını unutur korkusuyla mı yazma ihtiyacı duyar bilinmez ama mağaradaki kayalardan günümüzdeki bilgisayar ekranına yazmaya kadar ilerletmiş bu işi. Bu süregelen yazma ihtiyacı bende de aynen devam ediyor. Haliyle bende kağıt kalem kullanımından dünyanın vazgeçilmezi olan blog yazılarına ilerlettim bu işi..

18 Mart 2010 Perşembe

Emir'in Doğum Günü ve Fotoğraf

Fotoğrafla belgelemek hayatıma girdiği andan itibaren yakın çevrem ile başladığım bu belgeleme işini bu gün bir basamak daha ilerletme imkanım oldu.

Bu gün, 4 yaşına basacak olan Emir'in yuvasındaki doğum günü partisini belgeleyeceğim. Oldukça heyecanlıyım. Bakalım gün nasıl geçecek. Akşam tekrar görüşmek üzere..

Bu arada öncelikle Emir'in pastasını da fotoğraflamak üzere morkirpimutfak ziyareti yapacağım. Doğum günlerinin vazgeçilmez bir parçası "doğum günü pastası"nı da unutmamak gerekir. Emir'in Ben10 ve örümcek adam konseptli pastalarını fotoğraflayacağım. Lezzeti mi?... Onu akşam tadına baktıktan sonra paylaşacağım sizlerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder