Bloğuma hoşgeldin adını bilmediğim okuyucu

Yazmak oldum olası bana "çekici" gelmiştir. İnsan ardında bir şeyler bırakmak için mi yoksa yaşadıklarını unutur korkusuyla mı yazma ihtiyacı duyar bilinmez ama mağaradaki kayalardan günümüzdeki bilgisayar ekranına yazmaya kadar ilerletmiş bu işi. Bu süregelen yazma ihtiyacı bende de aynen devam ediyor. Haliyle bende kağıt kalem kullanımından dünyanın vazgeçilmezi olan blog yazılarına ilerlettim bu işi..

11 Nisan 2011 Pazartesi

Grev bitmiştir..

Sonunda grevimi bitirdim:)) Grev süresince boş durmadım tabi..

Düğün ve doğum fotoğrafçılığı aynı güzellikte devam ediyor. Arada bir yaşadığım mide bulantıları, halsizlik gibi "annelik belirtileri" dışında her şey yolunda gidiyor. Her doğuma girdiğimde bir bebeğin dünyaya gelişi, o mucize aynı heyecanı yaşatır bana. Şimdi ise biraz daha farklı benim için, yaklaşık 6 ay sonra kendi mucizemi alacağım kucağıma:)

Doğum fotoğrafçılığı yaparken hamileliğim beni daha farklı etkiliyor mu diye merak edenler varsa; aslında pek farklı bir etkisi yok. Tabi bazı artıları var doğumlarını çekeceğim anneler tüm hamileliği anlatıyorlar bana:) Ama işimi yaparken yani fotoğraf makinesi elimdeyken yaptığım sadece an'a odaklanmak. Kendi doğumuma fotoğrafçı olacak mı diye soranlar da var tabi:) Eşimi biliyorsunuz İfsak'ta fotoğraf eğitmeni, aynı zamanda dışarıda fotoğraf eğitimleri ve atölyeleri açıyor. Elbette onun fotoğrafçım olmasını isterim. Ama konu benim doğumum olunca hala kararsız doğuma girip giremeyeceğinden:) Açıkçası bende şimdilik bu kararı ona bırakıyorum. Neden şimdilik derseniz ileride belki doğum anında onu yanımda hissetmek isteyebilirim. Bakalım zaman ne gösterecek..

5 yorum:

  1. Mehtap bebek haberine çok sevindim, hayırlı olsun, güle güle büyüt diyeyim şimdiden :))
    Zeliha Poyraz

    YanıtlaSil
  2. Mehtap bebek haberine çok sevindim, hayırlı olsun, güle güle büyüt diyeyim şimdiden :))

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim, inşallah.. ama bu güzel dilekler kimden öğrenemedim:(

    YanıtlaSil
  4. İsmi de gördüm şimdi:)) Çok teşekkür ederim Zeliha'cım..

    YanıtlaSil
  5. Sadece anneye mi tebrikler
    Kıskandım şimdi bak Zeliha...

    YanıtlaSil