Bloğuma hoşgeldin adını bilmediğim okuyucu

Yazmak oldum olası bana "çekici" gelmiştir. İnsan ardında bir şeyler bırakmak için mi yoksa yaşadıklarını unutur korkusuyla mı yazma ihtiyacı duyar bilinmez ama mağaradaki kayalardan günümüzdeki bilgisayar ekranına yazmaya kadar ilerletmiş bu işi. Bu süregelen yazma ihtiyacı bende de aynen devam ediyor. Haliyle bende kağıt kalem kullanımından dünyanın vazgeçilmezi olan blog yazılarına ilerlettim bu işi..

25 Mayıs 2011 Çarşamba

İFSAK-İzocam Ortak Projesi "Enerjik Bakış" Sergisi

Yazmak, çizmek, fotoğraflamak...

İnsanoğlunun kendi tarihini bir sonraki kuşaklara aktarabilme isteğini gerçekleştirmesine katkı sağlayan bu araçlar zaman zaman birbiriyle harmanlandığında ortaya daha keyifli işler çıkıyor. İşte bu keyifli işlerden biri de İFSAK-İzocam Ortak Projesi "Enerjik Bakış" Projesi.

Böyle bir projenin içinde yer almaktan bu nedenle ayrı bir keyif ve heyecan duyuyorum.

"Enerji’k Bakış" sergisinde "Enerji Verimliliği" temalı 100’den fazla fotoğraf ve o fotoğraflardan yola çıkarak yazılmış metinler, karikatürler yar aldığı gibi bu projeye özel olarak hazırlanmış iki beste, bir kısa film ve bir animasyon film yer alıyor.

Sergi 25 Mayıs – 14 Haziran tarihleri arasında Barbaros Bulvarı üzerindeki İstanbul Modern Sanatlar Galerisi’nde sanatseverleri ağırlayacak. Bence bu sergi için mutlaka zaman ayırın... www.enerjikbakis.com...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder