Bloğuma hoşgeldin adını bilmediğim okuyucu

Yazmak oldum olası bana "çekici" gelmiştir. İnsan ardında bir şeyler bırakmak için mi yoksa yaşadıklarını unutur korkusuyla mı yazma ihtiyacı duyar bilinmez ama mağaradaki kayalardan günümüzdeki bilgisayar ekranına yazmaya kadar ilerletmiş bu işi. Bu süregelen yazma ihtiyacı bende de aynen devam ediyor. Haliyle bende kağıt kalem kullanımından dünyanın vazgeçilmezi olan blog yazılarına ilerlettim bu işi..

28 Eylül 2012 Cuma

İFSAK 54. SEZONUNU 02 EKİM 2012 TARİHİNDE AÇIYOR.

 
İFSAK 54. SEZONUNU 02 EKİM 2012 TARİHİNDE AÇIYOR.

1959’da kurulan İFSAK (İstanbul Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği), Türkiye’de fotoğraf ve sinemanın yaygınlaşması, fotoğraf ve sinema üretiminin artması, yeni fotoğraf ve sinema sanatçılarının yetişmesi, fotoğraf ve sinemanın gereken saygınlığı kazanması için çaba göstermektedir. Seminerler ve atölye çalışmaları, en önemli eğitim etkinlikleri arasında yer almaktadır. İFSAK, yerli ve yabancı fotoğraf sanatçılarının sergilerine evsahipliği yapmakta, her ay düzenli olarak fotoğraf ve sinema amatörlerinin yanı sıra kültür-sanat dünyasından tanınmış isimlerin katıldığı söyleşiler, seminerler, saydam/dijital fotoğraf gösterileri ve fotoğraf yarışmaları düzenlemektedir.
Tüm bu etkinliklerle dolu yeni 2012 – 2013 sezonu 02 Ekim 2012 Salı günü açılış kokteyliyle başlıyor.

Açılış Programı:

19:00   Paris Fotoğraf Gösterisi - Stanko Abadzic

Avrupadaki  fotoğraf sanatçılarının öncülerinden Stanko Abadzic son çalışması olan Paris fotoğraflarını ilk kez İFSAK’ta fotoğraf severlere sunacak ve projeyi nasıl gerçekleştirdiğini anlatacak.

Kitabını imzalayacak olan Abadzic ayrıca analog ve dijital fotoğrafçılık konusuna değinecek. Dünyadaki galerilere ulaşmak konusundaki bilgilerini de paylaşacak.

20:00   İnanç Fotoğraf Sergisi – 173. Dönem Proje Grubu
Danışman: Hakan Yaşar
Danışman Yardımcısı: Özen Özcan
Katılımcılar: Ahmet Ekmen, Banu Günbal, Esin Gülinan, Esra Bostancıoğlu, Filiz Kanberoğlu, Gönül Bıkım, Gülüzar Yıldırım, H. Bahattin Akarpınar, Hale Özdemir, Kayhan Güç, Nurgül Yılmazkaya, Okan Özdemir, S. Sevil Mercanlıoğlu, Ünal Egeli, Yasemin Ağırdır, Zeynep Güzel
Lokal ve İbrahim Zaman Sergi Salonları

20:30   Ustalar ve Çıraklar Fotoğraf Sergisi
            SKF Fotoğraf Yarışması Sonuçları


IFSAK
Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorleri Dernegi
Istiklal Cad. Ayhan Isik Sok. No:32/2 Beyoglu
0212 292 42 01

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder